Sivut

lauantai 22. huhtikuuta 2017

152. Ruusukkeita ja paljon treeniä.

Moikka!
Millehän ihmeen pidennetylle hiihtolomalle mä olen tämän blogin jättänyt. Hmmm... No, mutta jos nyt ketoisin teille hieman mun ja Finan kuulumisia.



Ollaan siis treenattu nyt tosi ahkerasti Finan kanssa ja varmaan joka viikonloppu kuukauden ajan meillä on ollut jotkut rataharkat, kisat tai valmennus. Muistaakseni 25. tai 26.3 meillä oli rataharkat, 1. tai 2.4 meillä oli harkkakisat, 8.4 oli Mänran koulukisat, joissa tuli 3.sija, 9.4 oli Ainossa estekisat joissa tuli 1.sija ja 9.sija, 16.4 oli "pinkin" valmennus, tänään 22.4 meillä oli taas rataharkat ja huomenna 23.4 me lähdetään Järvenpäähän koulukisoihin. Hommaa siis riittää.



Ainon kisoista sen verran, että ne olivat meidän ihan ensimmäiset ulkopuoliset kilpailut. Ja kaikki jotka ovat käyneet Ainossa varmasti tietävät että siellä jos jossain on vään sellainen niin kutsuttu ison maailman meininki. Mentiin Ainossa siis 60 ja 70-80 luokat. 60 luokassa tuli jaettu 1.sija ja 70-80 tultiin yhdeksänsiksi eli napattiin ruusuke sieltäkin mukaan sillä osallistujia oli hurjat 58.




Fina on kulkenut nyt aika vaihtelevasti. Joskus se on tosi reipas ja herkkis eikä anna koskea sen kylkiin vaan lähtee vaan juoksemaan alta, mutta välillä se taas on aivan sairaan hieno!





Käytiin myös tänään Linnean kansa ottamassa kuvia Finasta ja kuvat onnistu jopa paremmin kuin uskalsin olettaa. Jotenkin kun Fina on niin nätti niin se saa mutki siinä vierellä näyttämään jotenkin asialliselta. Suuren suuret kiitokset siis Linnealle näistä ihanista kuvista!!























 
♥:Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti