Sivut

maanantai 22. toukokuuta 2017

154. Hiekkamyrskyn keskellä

Moikka!
Sain Linnean viime tiistaina 16.5. kuvaamaan mun tuntia ja kerrankin kuvaaja sattui juuri oikeana päivänä paikalle, sillä Anita kävi pikaisesti alkuverkan jälkeen vähän ottamassa tammaa takaisin kuulolle ja sen jälkeen Fina oli ihan uskomattoman hyvä ratsastaa.







Saatiin tunnin jälkeenkin hyvää palautetta, että meno oli ollut aivan eritasolla kuin aikaisemmin. Vihdoin sain jonkinlaista otetta Finaan, eikä meno enää ollut sellaista sinnepäin ratsastelua.







Sama tatsi jatkui myös viikonloppuna rataharkoissa ja radat oli tosi hyviä, vaikka mulla meinasi happi loppua kesken kaiken.. Kuvitelkaa nyt reipas 20 astetta lämmintä, maneesi täynnä hevosia ja vielä rankka koulutreeni siihen päälle. Loppuu se kunto vähemmästäkin, vai miten se meni.









Tein muuten instagram-tilin tälle blogille, tai no se on ehkä enemmän yhdistelmä heppaig:stä ja blogin ig:stä mutta ehkä se ei niin haittaa. Tili löytyy siis nimellä @koikkaloikkasia , käykäähän toki seuraamassa! Sinne koitan saada päiviteltyä vähän aktiivisemmin meidän kuulumisia.





 
 
♥:Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti