Sivut

keskiviikko 25. lokakuuta 2017

156. Tutuilta vesiltä, vieraille vesille

Moikka!

Kesä tuli ja meni erittäinkin joutuisasti, enkä ole blogiin julkaissut kesäkuun espanjan matkan jälkeen näköjään mitään, vaikka olenkin käynyt kirjoittamassa tänne ainakin kolme vai jopa neljä kertaa. Koskaan en kuitenkaan ole päässyt julkaisuun asti, ja seuraavan kerran kun olen bloggerin avannut on tapahtunut taas niin paljon asioita, että on pakko kirjoittaa uusi postaus.

Kaikki Veeti-kuvat (c)Linnea Alapiessa

Nyt kuitenkin päätin raivata kalenteriin tovin aikaa ja pysähtyä lataamaan kuvat koneelle ja istahtaa hetkeksi raapustelemaan tännekin jotain, jos vaikka saataisiin tämäkin henkiin vielä joskus.

Kaikki kisakuvat (c) minä ellei toisin mainita


Reilussa neljässä kuukaudessa ehtii tapahtua paljon asioita enkä kaikkia edes muista. Kisoja on ollut muutamat, ratsastusta paljon, leirejä, tunteja, treenejä, ihan kaikkea laidasta laitaan. Viimeisimmät kisat olivat 14.9. Mäntsälän ratsastuskoululla Mäntsälän ratsastajien järjestämät kisat. Niissä mentiin HeB luokka Finan kanssa, koska siinä oli juniorimestaruus.



(c) Tinja Scott tai Ella Saarinen

(c) Tinja Scott tai Ella Saarinen

(c) Tinja Scott tai Ella Saarinen

Tulossa on 5.11. Ainossa, Järvenpäässä estekisat ja 19.11. mietitään jos mentäisiin kiva-tallille koulukisoihin kokeilemaan yksi A rata. Muuten ei ole suurempia suunnitelmia.

 


Nyt koulutunneilla on tullut mentyä pari kertaa muillakin hepoilla kuin Finalla. Eilen menin Veetillä pitkästä aikaa ja viime viikolla menin Leevillä vielä pidemmästä aikaa. Leevi oli oikein hauska tapaus ja yllätyin itsekin kuinka hyvin se meni. Veetin kanssa meno oli ehkä vähän hakusessa ja Veetistä elämä oli kamalan rankkaa, mutta saatiin me hyviäkin pätkiä aina silloin kun jommalla kummalla ei mennyt hermot toiseen...


 


Yritän pitää tätä blogia jotenkin edes ajan tasalla, mutta nykyään kun tekemistä on suhteellisen paljon niin en tiedä miten tässä tavoitteessa onnistun. Olisko kellään ideoita postauksiin? Kun kirjoitan lähes aina vain pikaiset kuulumiset tai vain tarkemmin jostain tunnista tai kisoista. Haluatteko jotain muuta?




<3:Jenna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti